Kveldstur til Tautra

Sommeren 2024 har vært eksepsjonell, men så lunefull som været kan være er det ingen selvfølge at dette fortsetter, så det var med et snev av lykke at sportsvognklubbens medlemmer fikk muligheten for gjensyn etter sommerferien med dresskode for sommernikkers og T-skjorte.

Kjøreruten er like tradisjonell som selve turen, med første etappe fra Esso Moholt via «gamle E6» langs fjorden til Hell med et kort stopp utenfor Prix’n for oppsamling av flere medlemmer fra norddelen av fylket.

Turen gikk så videre opp til Hegra, over Skjelstadmarka, ned til Langstein og videre til Vuddudalen, hvor flere medlemmer knyttet seg til følget for siste etappe via Åsenfjorden og Frosta ut til Tautra.

Ved ankomst Klostergården gikk turen inn på Gårdsbutikken som ble holdt åpen for oss slik at vi fikk mulighet til å handle både øl og andre kortreiste produkter hjem. Deretter gikk turen inn i selskapslokalet «Fjøset» som vi i tradisjonen tro var blitt tildelt for kvelden. Alle ble her ønsket velkommen til klubbens første samling etter sommerferien og orientert om kommende aktiviteter i NSK regi. Årets traktement var «som vanlig» pai-buffet og salat etterfulgt av kaffe og kake.

Det var som alltid meget god stemning og en fin start for sensommeraktivitetene.

Ca. kl. 21:30 takket vi hverandre for laget for å cruise hjemover en tropevarm sommerkveld.

Styret takker de frammøtte for en fin tur.

Skroll til toppen